Huren

Wij zijn te bereiken via: Telefoon: +31(0)108421349 en Email: info@fietssimulatorhuren.nl of het contactformulier.

Bike Battle fietssimulator huren


De Bike Battle fietssimulator is een draadloze simulator die gekoppeld wordt aan een computer. In totaal kunnen we met de bike battle software 32 fietsopstellingen aan elkaar koppelen. Op het scherm kunnen we o.a. laten zien: Positie van de renner, Tijd, Afstand, Power, Energie, Snelheid, Achtergrondfilm, Achtergrondmuziek, Uw naam en Uw logo.


Bike Challenge fietssimulator huren


Met de Bike Challenge fietssimulator kunnen we draadloos meerdere fietsen aan elkaar koppelen. Ook kunnen we via het internet op verschillende locaties tegen elkaar fietsen.

Op het scherm is te zien wie de meeste kilometers bij elkaar fietst. Net als bij de Bike Battle kunnen we meerdere opties weergeven op het tv scherm.


Calorie fietssimulator huren


Met de Caloriefietssimulator kunnen we op het scherm weergeven hoeveel inspanning er gedaan moet worden om bijvoorbeeld een hamburger, boterham, mars en een AA drink te verbranden uit het lichaam.

Wij kunnen alle soorten etenswaren invoeren in de software en deze laten verschijnen op het tv schermCyberbikes huren


De Cyberbike fietssimulatoren zijn leuk voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. De kinderen moeten zelf sturen, remmen en trappen om het spel te besturen. 


Duofiets fietssimulator huren


Met de duo fietssimulator kan er gezellig met z`n tweeen gefietst worden. Via de W2M spelsoftware kunnen we verschillende routes laten draaien op het beeldscherm.


Energie ( Virtueel ) fietssimulator huren


Met de energie fietssimulator kunnen we virtueel op het scherm laten zie hoeveel energie er bij elkaar wordt gefietst. Dit kunnen we zowel individueel of als groep laten zien.  Aan het eind van de activiteit hebben we een totaal aantal KWH bij elkaar gefietst. Bekijk ook de energiefiets website.


www.energiefietshuren.nl


Fietstafel huren


Met de fietstafel simulator is het maximaal mogelijk om met 4 deelnemers tegelijk te fietsen. Hoe harder er gefietst wordt hoe sneller de miniatuur fietser op de baan vooruit gaat. Wie bereikt als eerste de FINISH.

De fietstafel is een leuke activiteit voor zowel de deelnemers als het publiek. Bekijk ook:


www.fietstafelhuren.nl 


Lichtkolom fietssimulator huren


Wie fietst als eerste de kolom volledig vol?

Terwijl er gefietst wordt op de fiets begint vanaf de onderkant de lichtbalk zich langzaam te vullen met een kleur. Wie als eerste de lichtkolom volledig vol heeft gefietst die wint. Wij kunnen ook uw eigen achterwand ontwikkelen waarop wij de lichtkolom monteren.


Lichtslang fietssimulator huren


Fiets zo hard als je kan op de lichtslang fietssimulator en vul de slang volledig met een kleur. Wie als eerste de slang vol fietst die wint het spel. Wij kunnen de lichtslang fietssimulator ook koppelen aan een tv scherm. Wij kunnen uw eigen achterwand ontwikkelen waarop wij de lichtslangen monteren.


Peloton fietssimulator huren


Met de Peloton fietssimulator fietst u door een virtuele wereld. Zodra er met meerdere fietsers wordt gespeeld dan wordt er gefietst als een peloton. De fietser die voorop fietst is te zien op het beeldscherm. 


Playstation fietssimulator huren


De Playstation fietssimulator wordt aangesloten op de playstation. Met deze fietssimulator kunnen er verschillende games gespeeld worden waarbij er snelheid gemaakt moet worden, dit gebeurd doordat u start met trappen. 


Racebaantafel fietssimulator huren


De Racebaan fietstafelsimulator is een echte racebaan met miniatuur racewagens. Hoe harder er gefietst wordt hoe sneller de racewagen over het circuit scheurt. Wie als eerste over de finish komt na een aantal ronden die is de winnaar. 


Spinningbike fietssimulator huren


De Spinningbike fietssimulator kan aangesloten worden op zowel Bike Battle, Bike Challenge, Peloton, Calorie en Energiesoftware. Wij verhuren maximaal 3 spinningbikes.


Fietswand simulator hurenZijpe 14

3086 HZ

Rotterdam

Netherlands

KvK: 24239294

BTW: NL001305348B96

Tel: +31(0)108421349

Email: info@wiltraco.com

www.wiltraco.comCopyright @ all rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren